Zonne-energie

Er zijn verschillende mogelijkheden om gebruik te maken van zonne-energie. U kunt het door middel van zonnepanelen en zonneboilers optimaal inzetten. Bent u van plan om uw woning te (ver)bouwen? Dan is het slim om rekening te houden met zonne-energie.

Voordelen

Er zijn voldoende mogelijkheden voor het gebruiken van zonne-energie in Nederland. Er is voldoende zon aanwezig. Het mooie van zonne-energie is dat het onbeperkt is. Ook kunt u uw zonnepanelen en zonneboilers erop laten werken. De stroom die er uit vrijkomt is duurzaam. Omdat de CO2 uitstoot minimaal is, helpt het een beter milieu.

Mogelijkheden

U kunt elektriciteit uit zonne-energie opwekken door middel van blauwe zonnepanelen. De panelen kunt u plaatsen op uw dak of op een andere locatie waar veel zonlicht is. Uw water kunt u er door laten verwarmen door middel van een zonneboiler, in combinatie met zwarte zonnepanelen. Indien u beschikt over een zonneboilercombi, dan verwarmt deze uw woning en uw water.

Zonne-energie tips

Gaat u uw woning (ver)bouwen? U kunt hierbij rekening houden met de zon en zo optimaal genieten van zonne-energie. Dit is te realiseren door extra ramen of een serre aan de zuidkant van uw woning te laten plaatsen. Bent u nieuwsgierig of uw huis optimaal is ingericht voor het gebruiken van zonne-energie door middel van een zonneboiler of zonnepanelen? Solarned adviseert u graag! U kunt een kosteloos en professioneel advies over verwachten.

Professioneel advies

Hoe weet u nu of uw huis klaar is voor het profiteren van zonne-energie? Kunnen er wel zonnepanelen geplaatst worden op uw dak? Heeft u wel ruimte voor een zonneboiler? Naast deze vragen, wilt u natuurlijk ook weten welke investering nodig is om zonne-energie te gebruiken. Solarned adviseert u graag met een persoonlijk advies, zodat u precies weet wat het beste past bij uw woning.