Gratis zonnepanelen offertes vergelijken

Werkzaamheden

Onze medewerkers kunnen u van dienst zijn op meerdere manieren. Zo kunnen we u van dienst zijn met een goede, duurzame installatie, maar staan we ook voor u klaar wanneer uw zonnepanelen onderhoud nodig hebben. Heeft u een klus met betrekking tot de reparatie van uw zonnepanelen? Ook dan helpen wij u direct met efficiënte service. Hieronder staat opgesomd wat de hoofdtaken zijn van Nieuwtech:

  • Installatie zonnepaneel
  • Onderhoud zonnepaneel
  • Reparatie zonnepaneel
  • Onderhoudscontract
  • Informatie en advies

Offerte aanvragen

Heeft u een vraag met betrekking tot de installatie? Of wilt u meer weten over ons werk betreffende het onderhoud en de reparatie van uw zonnepanelen? Vraag dan een gratis en vrijblijvende offerte aan door het contactformulier op deze pagina in te vullen. Geef duidelijk aan wat u van ons wenst gedaan te hebben en wij sturen u zo spoedig mogelijk een offertevoorstel op maat terug. U ontvangt deze offerte bij u thuis op de deurmat, zodat u ons voorstel in alle rust kunt bekijken!

Zonneboiler

ZonneboilerMet een zonneboiler in huis zorgt u ervoor dat u de helft van uw energiekosten voor warm water bespaart. Dit is niet alleen goed voor uw portemonnee, maar ook voor het behoud van het milieu. Sla daarom twee vliegen in één klap met de aanschaf van een zonneboiler!

Kosten

Kosten zonnepanelenDe installatie van zonnepanelen en een zonneboiler kost wat, maar het verdient zich na enkele jaren terug, doordat u ieder jaar weer bespaart op energiekosten. Wie daarom slim is, kiest voor een zonnepaneel. Wij helpen u met de installatie, het onderhoud en de reparatie.

Onderhoud

Recyclen zonnepaneel Doordat wij werken met recyclebare zonnepanelen, kunnen we verzekeren dat ons werk compleet klimaatneutraal is. Wanneer uw zonnepaneel de houdbaarheidsdatum heeft overschreden, valt deze weer te hergebruiken. Nieuwtech staat voor een goed milieu! U toch ook?